Persondatapolitik

Formål

Formålet med CyberMonkey's persondatapolitik er at forklare, hvordan vi indsamler og anvender de personoplysninger du efterlader dig, når du besøger Kodetjek.dk. Når du anvender vores andre tjenester, fx CyberMonkey ApS, eller når du kontakter CyberMonkey, vil du her blive oplyst om, hvordan CyberMonkey behandler dine personoplysninger i den forbindelse.

Vi indsamler ingen informationer som kan bruges til at identificerer dig. Vores formål er at styrke cybersikkerheden, ikke at tilføje endnu en sårbarhed til dette. Endvidere gemmer vi ingen persondata hverken på serveren eller i cookies, så de persondata som vi måtte komme i besiddelse af vil være hvis du ønsker at kommunikere med os.

Vi behandler de oplysninger, du giver os eller som vi indsamler, i overensstemmelse med gældende regler. Vi er bevidste om, at dine oplysninger skal behandles med respekt for oplysningernes fortrolighed og for dit privatliv.

Information om behandling af dine oplysninger

CyberMonkey er dataansvarlig for de oplysninger, vi modtager fra dig eller om dig i forbindelse med en sag eller henvendelse.

Personoplysninger er enhver form for information om en identificeret eller identificerbar fysisk person. Det vil sige alle former for oplysninger, der direkte eller indirekte kan knyttes til en person. Det kan f.eks. være for- og efternavn, en privatadresse, e-mail-adresse eller et CPR-nummer.

CyberMonkey behandler de personoplysninger, som du selv giver til os.

Vores grundlag for at behandle personoplysninger

Vores grundlag for at behandle dine oplysninger er primært på baggrund af vores opgaver som følger af lov eller som offentlig myndighedsudøvelse. Efter databeskyttelsesforordningen er grundlaget for at behandle almindelige personoplysninger artikel 6, stk. 1, litra c og/eller e.

Hvem har adgang til dine oplysninger?

CyberMonkey's medarbejdere har adgang til dine oplysninger i forbindelse med statistik og fejlretning.

Hvilke rettigheder har du?

Databeskyttelsesforordningen giver dig en række rettigheder, fx ret til at få oplysninger om vores behandling af dine personoplysninger (oplysningspligt), ret til indsigt og ret til berigtigelse. De fremgår særligt af artikel 13-18 og artikel 20-22. CyberMonkey ApS skal give dig en række informationer, hvis vi behandler oplysninger om dig. Det gælder både, når vi modtager oplysninger fra dig, og eventuelt også når vi modtager oplysninger fra andre end dig selv.

Du kan anmode om indsigt i de oplysninger, som CyberMonkey behandler om dig. Det betyder, at du har ret til at se de personoplysninger, vi har om dig, og at du har ret til at modtage oplysninger om, hvordan og hvorfor vi behandler oplysninger om dig.

Du har ret til at få rettet forkerte oplysninger om dig så hurtigt som muligt, og du har ret til at få tilføjet supplerende oplysninger, hvis oplysningerne er ufuldstændige.

Du kan læse om dine rettigheder ved Datatilsynet.

Klagemuligheder

Du kan klage til Datatilsynet over CyberMonkeys behandling af dine oplysninger, hvis du mener, at behandlingen er i strid med databeskyttelsesforordningen.

Tjenester på sociale medier

Vores hjemmesider kan indeholde sociale mediefunktioner som fx Facebook, Twitter, LinkedIn og Youtube videoer, som har deres egne privatlivspolitikker.

Vi opfordrer dig til at læse deres betingelser og vilkår samt privatlivspolitik grundigt, inden du afgiver personoplysninger.

Cookies

En cookie er en datafil, der midlertidigt bliver gemt på din harddisk. Cookies anvendes af stort set alle websites, og i nogle tilfælde er cookies den eneste måde at få et website til at fungere efter hensigten, men bruges også til at identificere dig i forhold til sociale medier.

En cookie indeholder et tilfældigt, genereret ID, der gør det muligt at genkende din computer og samle information om, hvilke sider og funktioner, der besøges med din browser. Men cookies kan ikke se, hvem du er, hvad du hedder eller hvor du bor . Den kan heller ikke sprede computervirus eller andre skadelige programmer.

Cookie til sikkerhed

Når du går ind på siden lagres en "teknisk coookie" som sikre at det er dig der indsender data. Cookien er sat til at blive slettet efter 20 minutter.

Afvis eller slet cookies

Du kan altid afvise cookies på din computer ved at ændre indstillingerne i din browser. Hvor du finder indstillingerne afhænger af, hvilken browser du anvender. Du skal dog være opmærksom på, at hvis du afviser cookies, er der mange funktioner og services du måske ikke kan bruge, fordi de forudsætter, at webstedet kan huske de valg du foretager.

Alle browsere tillader at du sletter cookies enkeltvis eller alle på en gang. Hvordan du gør det afhænger af, hvilken browser du anvender. Følg links nedenfor får at få vejledninger til din browser. Husk at bruger du flere browsere, skal du slette cookies i dem alle.

Se desuden disse vejledninger til at slette cookies fra de mest almindelige browsere:

Vi skal oplyse dig om, hvordan vi registrerer oplysninger

Alle danske netsteder er forpligtet til at informere om, hvilke cookies der afsættes på brugerens udstyr. Informationen skal være i overensstemmelse med ”Bekendtgørelse om krav til information og samtykke ved lagring af og adgang til oplysninger i slutbrugeres terminaludstyr”, som er en del af et EU-direktiv om beskyttelse af privatlivets fred i elektronisk kommunikation.

Kort om

Denne hjemmeside ejes og drives af

CyberMonkey ApS
CVR-nr.: 41558237
cybermonkey.dk
Kontakt os via hello@cybermonkey.dk